Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 80 gramů šalotky, napůl
- 650 gramů cukety, na kousky
- 10 gramů másla
- 100 gramů choriza, na kousky
- 100 gramů brambor, na kousky (1 cm)
- 400 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 150 gramů mléka
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kulajda
40 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Turecká nevěstina polévka
50 min
Polévka z červených paprik a cuket
55 min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 Min
Středomořský bramborový salát
1 godz. 10 min
Krém Saint-Germain
50 min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Dýňovo-cibulová galette se salátem Coleslaw
55 min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Cuketovo-rajčatová polévka
40 min