香辣蟹腳

香辣蟹腳

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    10 克
  • 5 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • ,切段
    10 克
  • 乾辣椒
    10 克
  • 沙茶醬 (麻辣口味)
    40 克
  • 麻辣油
    10 克
  • 冷凍蟹腳 ,先以刀背敲裂
    300 克
  • 米酒
    2 大匙
  • ½ 茶匙
  • 芹菜 ,切段
    30 克
  • 香菜 ,梗葉分開
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 316.5 kcal / 1323.5 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 7.5 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...