Spinach and Ricotta Ravioli
TM6 TM5 TM31

Spinach and Ricotta Ravioli

3.9 (27 ocen)

Składniki

Pasta

  • 200 g pasta flour (00 flour)
  • 1 pinch fine sea salt
  • 50 g fresh spinach, washed and dried
  • 1 egg, large
  • 1 egg yolk, from large egg

Ricotta and Spinach Filling

  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces
  • 50 g shallots, quartered
  • 15 g unsalted butter
  • 300 g fresh spinach, washed and dried
  • 120 g ricotta cheese
  • 1 pinch ground nutmeg

Cooking

  • semolina, fine, for dusting
  • 1 egg white, for brushing
  • water, for cooking pasta
  • 1 tsp fine sea salt
  • olive oil, for serving

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1632 kJ / 390 kcal
Białko
21.3 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
16.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy