Wersje kompatybilne
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1925 kJ / 459 kcal
- Białko
- 23.9 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
Alternatywne przepisy
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Mini Hamburgers
4h 5min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Brak ocen
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9h 15min
Molten Caramel Centre Muffins
25min
Mocha Mousse (No Added Sugar)
1h 15 min
Mango Cheesecake
6 Std. 35 Min
Pilau Rice
40min
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25 godz. 20 min
Sugar icing
5min