Urządzenia i Akcesoria
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
fresh spinach leaves, defrosted, drainedfrozen spinach defrosted, drained70 g
-
medium eggs2
-
extra virgin olive oil plus extra for serving10 g
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced30 g
-
pancetta50 g
-
garlic clove1
-
minced veal broken in pieces300 g
-
fine sea salt plus extra for serving1 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving2 pinches
-
large egg1
Tortelloni
-
fine sea salt for cooking tortelloni1 tsp
-
water for cooking tortelloni
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.9 g
Kalorie
1925 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Roasted Tomato Tart
2h
Crab Briks
35min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Gnocchi with Taleggio Cheese
1h 40min
Wonton Soup
1h
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1h 45min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55min
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55min
Seafood Ravioli - Ravioli ai frutti di mare
2h
Prawn Dumplings
1h 15min