Urządzenia i Akcesoria
Melon and cucumber sour mocktail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 glasses
Składniki
-
honeydew melon flesh only, cut into pieces400 g
-
cucumber peeled and cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only, plus extra, to garnish2 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
freshly squeezed lime juice50 g
-
egg white1
-
ice cubes plus extra, to serve500 g
-
agave syrup to taste40 - 60 g
-
tonic water to taste200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
40.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
467.4 kJ /
111.7 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Bread Rolls with Chorizo
Brak ocen
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Kale Chips
40 min
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Brak ocen
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 godz. 15 min
Vegan orange croissants
3 godz. 20 min
Tequila kiwi smash
5 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min