Urządzenia i Akcesoria
Melon and cucumber sour mocktail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 glasses
Składniki
-
honeydew melon flesh only, cut into pieces400 g
-
cucumber peeled and cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only, plus extra, to garnish2 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
freshly squeezed lime juice50 g
-
egg white1
-
ice cubes plus extra, to serve500 g
-
agave syrup to taste40 - 60 g
-
tonic water to taste200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
40.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
467.4 kJ /
111.7 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Garlic Clams Hotpot
Brak ocen
Steamed Seafood Feast
1 godz.
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 godz. 30 min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Carrot Rice
Brak ocen
Pumpkin Chicken Brown Rice
50 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min