Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
15 portions
Składniki
Walnuts
-
walnut halves plus extra for decorating100 g
Dough
-
unsalted butter diced200 g
-
strong white bread flour350 g
-
granulated sugar100 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
double cream1 Tbsp
Chocolate Layer
-
dark chocolate small pieces or callets200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
double cream130 g
-
sweetened condensed milk (caramel)400 g
-
almonds50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.1 g
Kalorie
2158 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Węglowodany
45.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2 godz. 15 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Raspberry and Coconut Cake
1 godz. 50 min
Chocolate, Hazelnut and Orange Buns
1 godz. 30 min
Pear and Walnut Cake
1 godz. 35 min
Apricot Raspberry Cheesecake
5 godz. 30 min
Black Forest Trifle
1 godz. 45 min
Gingerbread Chocolate Cake
4 godz. 30 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min