Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tagliatelle
- 300 g harina de trigo (y algo más para espolvorear)
- 3 huevos
- 15 g de aceite de oliva
Salsa de queso y espárragos
- 200 g de cebolla
- 20 g de mantequilla
- 20 g de aceite de oliva
- 1 manojo de espárragos verdes (sin la parte fibrosa, en trozos de 3 cm)
- 200 g de nata líquida
- 200 g de queso manchego semicurado (en trozos)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 15 - 20 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2141.7 kJ / 512.4 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 40.1 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de queso azul
10 Min
Pasta con champiñones y nata
30min
Macarrones con salsa de setas
20 Min
Lasaña de brócoli
45min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20 Min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 Min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Tagliatelle con salsa de boletus
2 Std. 30 Min
Risotto cuatro quesos
25 Min
Farfalle a los cuatro quesos
25 Min
Setas a la crema
20 Min
Espaguetis a la carbonara
25 Min