Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Crema de tofu
- 80 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de vainilla líquida
- 80 g de jarabe de agave
- 240 g de tofu sedoso o japonés, escurrido
- 2 yemas de huevo
- 2 claras de huevo
Montaje
- 150 g de café solo muy fuerte
- 20 g de jarabe de agave
-
1
cucharada de licor de almendra
lub 1 cucharada de Marsala seco - 18 - 24 bizcochos de soletilla
- 3 cucharadas de cacao puro en polvo sin azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2312.5 kJ / 564.5 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de Rey (Bolo-rei escangalhado)
3h 30min
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30min
Pastel de manzana con crumble y merengue vegano
1h 45min
Sopa de mariscos
1 godz. 30 min
Tarta de almendra con crema de vainilla
2 godz. 15 min
Tartar de verduras y algas
45min
Flan de queso tetilla con reducción de licor de café
6 godz. 30 min
Tarta de trufa y nata
10h 15min
Bizcocho de naranja sanguina y miel
3 Std.
Tarta de turrón
1h 20min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Tarta a los tres chocolates con crujiente de almendra
5 Std. 30 Min