Triángulos de chocolate

Triángulos de chocolate

4.3 48 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 unidades

Składniki

Crema pastelera
  • de leche
    400 g
  • de harina de repostería
    45 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • huevos
    2
  • yema de huevo
    1
  • de azúcar
    50 g
Masa
  • de leche entera
    200 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de agua
    55 g
  • de aceite de girasol
    80 g
  • de azúcar
    110 g
  • de sal
    10 g
  • de harina de fuerza
    500 g
Montaje
  • de chocolate con leche en trozos
    350 g
  • de agua
    140 g
  • de chocolate blanco para postres (2 barritas)
    40 - 50 g

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 746 kcal / 3121 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 12.7 g
Sód 579.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...