Fusilli aux moules piquantes

Fusilli aux moules piquantes

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais feuilles lavées et séchées
    1 brin
  • de moules fraîches, nettoyées
    1000 g
  • d'eau circa
    400 g
  • échalote
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • piment, frais petit et épépiné
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de vin blanc, sec
    40 g
  • de pâte sèche, type fusilli
    350 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de safran en poudre
    1 sachet
  • de tomates-cerises coupées en quarts
    120 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 462 kcal / 1933 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...