Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Szechuan-Spaghetti
50min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Orient-Rub
15 Min
Teriyaki-Sauce (selbst gemacht)
15 Min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Graupenrisotto mit Rucola und Chorizo
30min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3u. 10min
Slow Cooking Beef Madras
3hod.