Urządzenia i Akcesoria
Frischkäse-Éclairs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
10 Stück
Składniki
-
Wasser200 g
-
Butter weich, in Stücken60 g
-
Salz¾ TL
-
Mehl130 g
-
Eier (Kl. M)3
-
Weinstein-Backpulver¼ TL
-
Dill abgezupft12 Stängel
-
frischer Meerrettich geschält, in Stücken (2 cm)40 g
-
Doppelrahm-Frischkäse400 g
-
Zitronensaft2 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zucker1 Prise
-
Räucherforellenfilet zerzupft, in Stücken (2 cm)125 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1138 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 6/2017
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1 godz. 30 min
Bärlauch-Franzbrötchen
2 godz. 20 min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1 godz. 20 min
Éclairs
4 godz.
Geflügelleber-Pastete
1 godz. 10 min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2 godz.
Brandteigkrapferl mit Lachscreme
1 godz. 50 min
Eclairs
2 godz. 30 min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 min
Kreppel
1 godz.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 godz. 45 min