Pain au chocolat (senza glutine)

Pain au chocolat (senza glutine)

1.6 12 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
8 pezzi

Składniki

Impasto
  • 200 g di burro congelato a pezzi
  • 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 65 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino di zucchero
Ripieno
  • 100 g di cioccolato fondente consentito da prontuario a pezzi
Terminare la preparazione
  • 1 tuorlo leggermente sbattuto
    1 cucchiaio di latte
  • 20 g di zucchero

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 368 kcal / 1540 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 33.9 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...