Pain au chocolat (senza glutine)

Pain au chocolat (senza glutine)

1.5 13 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
8 pezzi

Składniki

Impasto
  • 200 g di burro congelato a pezzi
  • 200 g farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 65 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 cucchiaino zucchero
Ripieno
  • 100 g cioccolato fondente consentito da prontuario a pezzi
Terminare la preparazione
  • 1 tuorlo leggermente sbattuto
    1 cucchiaio di latte
  • 20 g zucchero

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.3 g
Kalorie 1540 kJ / 368 kcal
Tłuszcz 25.2 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 33.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...