Bolitas de melón en gelatina de menta
TM31 TM5 TM6

Bolitas de melón en gelatina de menta

3.8 (5 ocen)

Składniki

  • 300 g de melón (Galia, cantaloupe, etc.)
  • 400 g de agua
  • 3 hojas de gelatina (6 g)
  • 10 ramitas de menta fresca (reserve los brotes para decorar)
  • 50 g de azúcar

Wartości odżywcze
na 6 raciones
Kalorie
292 kJ / 70 kcal
Białko
0.85 g
Węglowodany
16.3 g
Tłuszcz
0.15 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy