Urządzenia i Akcesoria
Bolitas de melón en gelatina de menta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 raciones
Składniki
-
300 g de melón (Galia, cantaloupe, etc.)
-
400 g de agua
-
3 hojas de gelatina (6 g)
-
10 ramitas de menta fresca (reserve los brotes para decorar)
-
50 g de azúcar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 raciones
Białko
0.85 g
Kalorie
292 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
0.15 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menos de 400 kcal
99 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Crema helada de naranja
9 godz. 20 min
Tarrina de fresón y pera
24 godz.
Crema de pera
30 min
Bebida de quinoa
15 min
Julepe de melocotón
2 godz. 10 min
Sangría sin alcohol
5 min
Xató
15 min
Agua con aroma de apio, limón, jengibre y manzana
5 min
Agua de pepino con limón y chía
25 min
Fresas en gelatina de té
5 godz. 35 min
Cóctel de melón y naranja
5 min
Limonada madrileña
40 min