Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de agua
- 50 g de setas secas variadas
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 100 g de harina de centeno
- 270 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 60 g de pistachos pelados (sin sal)
- 50 g de salvado de avena
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9112 kJ / 2178 kcal
- Białko
- 72 g
- Węglowodany
- 364 g
- Tłuszcz
- 62 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 40 g
- Sód
- 2367 mg
Alternatywne przepisy
Pan de ajoblanco y pasas
3h 20min
Panecillos bretzel
5h 30min
Colines integrales con semillas de amapola
2sa 10 dk
Pan integral con muesli
4 godz.
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1sa 30 dk
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan de aceitunas
3 Std.
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan de molde con semillas de amapola
2sa 10 dk
Panecillos de centeno y cerveza negra
1h