Nem cuon vegetarianos con crema de lechuga

Nem cuon vegetarianos con crema de lechuga

3.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 raciones

Składniki

Nem cuon de rúcula y requesón
  • 40 g de queso parmesano
  • 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 200 g de requesón
  • 1 cucharada de aceite de girasol (15 g)
  • 10 ramitas de cebollino fresco picado
  • 2 - 3 gotas de tabasco
  • 1 pellizco de sal
  • 1 lechuga romana
  • 60 g de rúcula
  • 12 - 24 hojas de albahaca fresca
  • 30 g de berros
  • 12 obleas de arroz (para rollitos vietnamitas)
Crema de lechuga
  • 200 g de agua
  • 80 g de mantequilla
  • 1 pellizco de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 237 kcal / 990 kJ
Białko 7.08 g
Tłuszcz 18.05 g
Węglowodany 11.53 g
Błonnik 0.89 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...