Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos

Tarta de fondant, crema de mantequilla y frutos rojos

4.3 6 ocen
Przygotowanie 4 godz. 30 min
Czas całkowity 17 godz.
24 raciones

Składniki

Bizcocho de mantequilla y vainilla
  • de azúcar
    300 g
  • de azúcar vainillado
    1 cucharada rasa
  • huevos
    4
  • de mantequilla a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
    200 g
  • de nata líquida
    200 g
  • de harina de repostería (y un poco más para enharinar el molde)
    350 g
  • de polvo de hornear
    16 g
  • de sal
    1 pellizco
Crema de mantequilla con leche
  • de mantequilla a temperatura ambiente
    350 g
  • de leche
    120 g
  • de azúcar glas
    120 g
Montaje
  • de frutos rojos frescos variados
    800 g
  • de fondant (blanco, azul y rosa)
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 433 kcal / 1810 kJ
Białko 5.82 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 52.23 g
Błonnik 2.17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...