Urządzenia i Akcesoria
Bougatsa greca miele e pistacchi
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 fette
Składniki
-
700 g di latte
-
4 tuorli d'uovo
-
60 g di farina di mais
-
120 g zucchero
-
½ stecca di vaniglia i semi
-
½ limone le scorze
-
130 g di burro
-
270 g di pasta fillo (circa 12 fogli)
-
2 cucchiai zucchero a velo
-
3 cucchiai di pistacchi tritati
-
2 cucchiai di miele
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
6 g
Kalorie
1290 kJ /
308 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci del buonumore
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Treccia alla cannella
3 godz. 10 min
Frosted carrot cake
1 godz. 25 min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30 min
Pain aux raisins
4 godz. 30 min
Pavlova con pere all'arancio
Brak ocen
Pavlova
2 godz. 45 min
Castella cake (Kasutera)
1 godz. 45 min
Hakodate Style Ramen
14 godz. 20 min
Budino al cocco brasiliano
1 godz. 30 min
Flan patissier
2 godz.
Ma'amoul
2 godz.
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 godz. 30 min