Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 硬質糖果 (紅色)
- 20 克 硬質糖果 (黃色)
- 210 克 低筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- 50 克 冰糖粉
- 100 克 奶油 ,切塊,室溫軟化
- 25 克 蛋
- ¼ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 泡打粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1320 kJ / 315.7 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 0.7 g