
Urządzenia i Akcesoria
南瓜鬆餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 人份
Składniki
-
水500 克
-
南瓜 ,去皮,去籽,切片(約0.5公分)200 克
-
油20 克
-
牛奶100 克
-
糖30 克
-
蛋 (約110克)2 顆
-
低筋麵粉100 克
-
泡打粉1 茶匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
油 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
339.1 kcal /
1417.6 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
50.9 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

發現南瓜好味道
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan