Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 花生仁 ,选红皮的,冲洗沥干
- 80 克 黑米 ,冲洗沥干
- 600 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1213.9 kJ / 290 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 35.4 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 5 mg