Urządzenia i Akcesoria
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Salted Vegetables Duck Soup
2 godz. 5 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Ginger Sesame Oil Chicken
25 min
Stir-fried Clams
35 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Rice Wine Chicken
30 min