Urządzenia i Akcesoria
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Chow Mein
45 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Buddha's Delight
55 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Braised Yee Mee
30 min
Egg Fried Rice
35 min