Urządzenia i Akcesoria
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Stir-fried Clams
35 min
Kung Pao Prawns
45 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Lemon Chicken
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min