Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
TM5 TM6

Salát z červené čočky s uzeným pstruhem

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 svazek petržele, čerstvé, bez stonků, omyté a osušené
  • 1500 gramů vody
  • 1 kostka zeleninového bujónu
    lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 200 gramů červené čočky
  • 3 šalotky (115 gramů)
  • 30 gramů olivového oleje
  • 20 gramů balzamikového octa, bílého
  • ½ čajové lžičky medu
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • ¼ čajové lžičky soli
  • 3 špetky pepře černého, mletého
  • 2 papriky, červené nebo žluté, na kousky
  • 1 locika (římský salát), na proužky (115 gramů)
  • 2 stonky řapíkatého celeru, na tenké plátky
  • 250 gramů pstruha, uzeného, na kousky

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1496 kJ / 358 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
11.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy