Restované hovězí s caponatou
TM6

Restované hovězí s caponatou

4.9 (8 ocen)

Składniki

  • 200 gramů papriky, na kousky (2 cm)
  • 30 gramů olivového oleje, plus navíc 1 polévková lžíce
  • 80 gramů cibule, na tenké plátky (2 mm)
  • 150 gramů lilku, na kousky (2 cm)
  • 150 gramů cukety, na kousky (2 cm)
  • 10 gramů nakládaných kaparů, scezených
  • 10 gramů piniových oříšků, orestovaných
  • 1 stroužek česneku
  • 500 gramů hovězího masa, na nudličky
  • 1 ¼ - 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
  • 15 gramů balzamikového octa
  • 130 gramů cherry rajčat, napůl
  • ½ čajové lžičky cukru

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1323 kJ / 317 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
832 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy