Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di pancia di maiale disossata con la pelle
- 3 spicchi di aglio
- 60 g di salsa di soia
- 10 g di olio di sesamo
- 2000 g di acqua
- 375 g di noodles per ramen secchi
- 100 g di spinaci baby freschi
- 750 g di brodo di pollo
-
1
cucchiaino di aceto di riso
lub 1 cucchiaino di aceto di riso nero - 2 fette di radice fresca di zenzero (3 mm)
- ½ cucchiaino di paprica piccante
- 2 uova
- 12 fogli di alga nori (9 cm x 3.5 cm)
- 4 cucchiai di mais dolce in scatola
- 2 cipollotti, a fettine sottili
- 2 cucchiaini di semi di sesamo tostati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4507 kJ / 1077 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 88 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Noodles con verdure al curry
35min
Polpette di pollo giapponesi
50 min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Ramen coreano con tofu
50 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Pulao di gamberi
50 min
Ramen
14 Std. 30 Min
Udon con verdure e gamberoni
2 godz. 30 min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 godz. 20 min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1h
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Baozi di maiale al vapore
2h 10min