Urządzenia i Akcesoria
Cempedak Cake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
-
cold butter50 g
-
plain flour70 g
-
sugar50 g
-
cempedak deseeded, chopped200 g
-
unsalted butter softened, cut in cubes250 g
-
caster sugar150 g
-
eggs4
-
vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
208.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
836.3 kJ /
199.9 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min
Creamy Butter Milk Crabs
40 min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1 godz. 30 min
Ayam Balado
45 min
Char Kway Teow
25 min
Ayam Masak Kicap
40 min
Mee Goreng Mamak
20 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min