Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di farina tipo 00
- 125 g di burro a pezzi
- 1 uovo
- 20 g di zucchero
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- caramelle dure tonde alla frutta
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6975 kJ / 1667 kcal
- Białko
- 22.2 g
- Węglowodany
- 146.4 g
- Tłuszcz
- 110.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta choux al cacao
1h 10min
Pasta Choux
2u.
Stella di pane
3h 30min
Cestino centrotavola
5h
Fiocchi di cacao
49u. 30min
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1u.
Bon bon ripieni di gianduia
1h 30 min
Pan coniglio
5h 5min
Cioccolatini agli amaretti
3 Std. 25 Min
Bon bon ripieni di toffee
2h 30min
Torrone napoletano
4h
Ghirlanda centrotavola
5h 5min