Urządzenia i Akcesoria
Campana di pane
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
1 Ricetta completa
Składniki
-
65 g di pecorino a pezzi
-
200 g di acqua
-
10 g di lievito di birra fresco
-
10 g di zucchero
-
400 g di farina tipo 0
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino di sale
-
½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Białko
64 g
Kalorie
8225 kJ /
1966 kcal
Tłuszcz
49.8 g
Błonnik
14.7 g
Węglowodany
315.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasqua vegetariana
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane di patate
3 Std.
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Panini alle erbe
3 Std. 5 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min