
Urządzenia i Akcesoria
Biscuits aux céréales complètes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 morceaux
Składniki
-
de beurre coupé en morceaux75 g
-
de sucre roux40 g
-
de miel30 g
-
d'eau20 g
-
de farine de blé25 g
-
farine de sarrasin50 g
-
de farine de blé complet40 g
-
de farine d'épeautre30 g
-
de flocons d'avoine40 g
Wartości odżywcze na 14 morceaux
Kalorie
1423 kcal /
5948 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
67 g
Węglowodany
184 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Biscuits
10 Przepisów
Francja
Francja