Biscuits aux céréales complètes

Biscuits aux céréales complètes

4.3 58 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 morceaux

Składniki

  • 75 g de beurre coupé en morceaux
  • 40 g de sucre roux
  • 30 g de miel
  • 20 g d'eau
  • 25 g de farine de blé
  • 50 g farine de sarrasin
  • 40 g de farine de blé complet
  • 30 g de farine d'épeautre
  • 40 g de flocons d'avoine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 14 morceaux

Białko 21 g
Kalorie 5948 kJ / 1423 kcal
Tłuszcz 67 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 184 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...