Carbonara

Carbonara

3.3 777 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de lardons
    200 g
  • d'eau
    1500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de pâtes sèches type spaghetti ou linguine
    400 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • jaunes d'œufs
    4
  • de fromage râpé
    100 g
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 854.6 kcal / 3575.6 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 47.3 g
Węglowodany 77.4 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 21.7 g
Sód 607.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...