
Urządzenia i Akcesoria
Carbonara
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de lardons200 g
-
d'eau1500 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de pâtes sèches type spaghetti ou linguine400 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.150 g
-
jaunes d'œufs4
-
de fromage râpé100 g
-
de ciboulette fraîche ciselés10 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
854.6 kcal /
3575.6 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
47.3 g
Węglowodany
77.4 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
21.7 g
Sód
607.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One pot pasta
10 Przepisów
Francja
Francja