Carbonara

Carbonara

3.3 809 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de lardons
  • 1500 g d'eau
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de pâtes sèches type spaghetti ou linguine
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 jaunes d'œufs
  • 100 g de fromage râpé
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 607.4 mg
Białko 28.3 g
Kalorie 3575.6 kJ / 854.6 kcal
Tłuszcz 47.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 21.7 g
Węglowodany 77.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...