Salsa tartara

Salsa tartara

4.3 33 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g

Składniki

  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 2 cetriolini sott'aceto
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
  • 2 tuorli sodi
  • 1 cucchiaino di senape piccante (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
  • 1 tuorlo fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 5.8 g
Kalorie 2121 kJ / 507 kcal
Tłuszcz 53.6 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...