Salsa tartara
TM5

Salsa tartara

4.4 (28 ocen)

Składniki

  • 100 g di olio di semi di girasole
  • 2 cetriolini sott'aceto
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
  • 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
  • 2 tuorli sodi
  • 1 cucchiaino di senape piccante (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
  • 1 tuorlo fresco

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
2121 kJ / 507 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
0.3 g
Tłuszcz
53.6 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy