Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (opcjonalnie)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2121 kJ / 507 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 53.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Salsa bernese
20 min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 min
Knöpfli all’aglio orsino
Brak ocen
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1h
Salsa bernese
20 min
Salsa cocktail
5 Min
Salsa all'aglio
10 min
Chutney di mirtilli e rosmarino
45 min
Salsa al curry
10 min
Salsa cocktail
10 min
Caipirinha
10 min
Tzatziki
20 min