Barres tendres, avoine et noix

Barres tendres, avoine et noix

4.6 94 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
16 pièces

Składniki

  • de beurre demi-sel et un peu pour le plat
    60 g
  • de lait d'amande
    80 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
  • d'extrait de vanille
    ½ c. à café
  • de cassonade (opcjonalnie)
    50 g
  • de farine semi-complète (T80)
    40 g
    40 g de mix de farine sans gluten
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de canneberges déshydratées
    150 g
  • de flocons d'avoine
    100 g
    100 g de flocons de sarrasin
  • de graines de courge
    40 g
  • de noix de pécan
    50 g
  • d'amandes émondées
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 108 kcal / 452 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 7.3 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...