
Urządzenia i Akcesoria
Creme de cenoura, leite de coco e caril
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 doses
Składniki
-
dentes de alho2
-
cebola80 g
-
gengibre fresco5 g
-
caril1 c. chá de
-
azeite25 g
-
abóbora cortada em pedaços300 g
-
cenoura cortada em pedaços400 g
-
água600 g
-
sal1 c. chá de
-
leite de coco150 g
-
folhas de tomilho1 c. chá de
-
Croutons q.b. p/ servir
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
135.4 kcal /
566.5 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
12.9 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
442.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30.Trinta.30
90 Przepisów
Portugalia
Portugalia