Urządzenia i Akcesoria
Manteiga de pimenta rosa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
chalota40 g
-
vinho tinto100 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias400 g
-
pimenta rosa em grão5 g
-
Sal q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
2993 kJ /
716 kcal
Tłuszcz
72 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Bimby® faz
87 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mil-folhas de melancia e camarão
30 min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 godz. 15 min
Ceviche de salmão
5 godz.
Chá fresco de morangos
30 min
Manteiga de manjericão
10 min
Bisque de marisco
45 min
Queijo camembert com cobertura de cogumelos
15 min
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72 godz.
Tigela Benedict
50 min
Mexilhões com molho de natas e coentros
40 min
Doce de cebola - TM5
1 godz. 20 min
Molho holandês
10 min