Urządzenia i Akcesoria
Manteiga de pimenta rosa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
chalota40 g
-
vinho tinto100 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias400 g
-
pimenta rosa em grão5 g
-
Sal q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
2993 kJ /
716 kcal
Tłuszcz
72 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Bimby® faz
87 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Molho holandês
10 min
Molho béarnaise
15 min
Cocotes
40 min
Caviar de cogumelos
20 min
Empadão de polvo
Brak ocen
Manteiga de manjericão
10 min
Mostarda de vinho tinto
12 godz.
Sal de alho e gengibre
24 godz.
Wraps de delícias do mar e pickles
15 min
Patê de azeitonas e amêndoas
5 min
Lombinhos de porco com redução de vinho do porto
40 min
Cebola caramelizada com queijo de cabra
1 godz.