Urządzenia i Akcesoria
Manteiga de pimenta rosa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
chalota40 g
-
vinho tinto100 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias400 g
-
pimenta rosa em grão5 g
-
Sal q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
2993 kJ /
716 kcal
Tłuszcz
72 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Bimby® faz
87 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Cebola caramelizada com queijo de cabra
1 godz.
Chutney de pera e mostarda
40 min
Molho barbecue com manga
40 min
Tarte de figo e presunto
40 min
Brie com mel e orégãos
30 min
Creme de manteiga
5 min
Ostras no forno
20 min
Manteiga de azeitona
20 min
Mostarda de vinho tinto
12 godz.
Técnica Ravioli
30 min
Granizado de gin e pepino
45 min
Geleia de alho e malagueta
5 godz.