Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Parmesan cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Arseeyah
50 min
Lasagna rolls
1 godz.
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Berry foam
10 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Salmon Dill Muffins
45 min
Champagne crème brûlée
2 godz. 25 min
Cacio e Pepe
30 min