Urządzenia i Akcesoria
Pistazien-Pudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält50 g
-
brauner Zucker50 g
-
Zitronenschale unbehandelt, dünn abgeschält (ca. 2 x 5 cm)1 Streifen
-
Milch300 g
-
Eigelb1
-
Speisestärke30 g
-
Schmand200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 godz. 30 min
Mango-Kokos-Mousse
4 godz. 35 min
Quarkmousse mit weißer Schokolade
1 godz. 10 min
Cappuccino-Traum
3 godz. 30 min
Mandelcreme mit Himbeerspiegel
1 godz.
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15 min
Mohn-Marzipan-Creme
3 godz.
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Nougatpudding
20 min
Marzipan-Pudding
2 godz. 20 min
Tiramisu-Creme für zwei
1 godz. 10 min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 min