Urządzenia i Akcesoria
酸菜蚵仔湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 人份
Składniki
-
太白粉25 克
-
蚵仔 洗淨,擦乾200 克
-
水2500 克
-
薑 切絲15 克
-
酸菜 切粗絲70 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7 g
Kalorie
421.7 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan