
Urządzenia i Akcesoria
酸菜蚵仔湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 人份
Składniki
-
太白粉25 克
-
蚵仔 ,洗淨,擦乾200 克
-
水2500 克
-
薑 ,切絲15 克
-
酸菜 ,切粗絲70 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
香油1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
101 kcal /
421.7 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan