酸菜蚵仔湯

酸菜蚵仔湯

3.5 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 人份

Składniki

  • 太白粉
    25 克
  • 蚵仔 洗淨,擦乾
    200 克
  • 2500 克
  • 切絲
    15 克
  • 酸菜 切粗絲
    70 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 香油
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7 g
Kalorie 421.7 kJ / 101 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...