紙宣爌肉

紙宣爌肉

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • (川燙和蒸煮用)
    2500 克
  • ,切段
    35 克
  • ,切片
    25 克
  • 米酒
    20 克
  • 去皮五花肉 ,切塊(約5公分)
    400 克
  • 紅糖
    25 克
  • 日式醬油
    50 克
  • 紹興酒
    50 克
  • 白蘿蔔 ,去皮、切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切塊
    70 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 532.7 kcal / 2226.8 kJ
Białko 18.2 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 25.9 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...