
Urządzenia i Akcesoria
紙宣爌肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
水 (川燙和蒸煮用)2500 克
-
蔥 ,切段35 克
-
薑 ,切片25 克
-
米酒20 克
-
去皮五花肉 ,切塊(約5公分)400 克
-
紅糖25 克
-
日式醬油50 克
-
紹興酒50 克
-
白蘿蔔 ,去皮、切塊150 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切塊70 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
532.7 kcal /
2226.8 kJ
Białko
18.2 g
Tłuszcz
37 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan