
Urządzenia i Akcesoria
香菇栗子炒麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
乾香菇 ,浸泡至軟,切絲 (需留取浸泡香菇的水)5 朵
-
紅蘿蔔 ,去皮、切絲50 克
-
新鮮四季豆 ,切段30 克
-
新鮮黑木耳 ,切粗條30 克
-
糖漬栗子 ,略微拍扁60 克
-
醬油膏10 克
-
烏龍麵 (約200克)1 包
-
高麗菜 ,切絲30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
134 kcal /
560.3 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
26.2 g
Błonnik
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan