香菇栗子炒麵

香菇栗子炒麵

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 嫩薑 ,切絲
    10 克
  • 乾香菇 ,浸泡至軟,切絲 (需留取浸泡香菇的水)
    5 朵
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切絲
    50 克
  • 新鮮四季豆 ,切段
    30 克
  • 新鮮黑木耳 ,切粗條
    30 克
  • 糖漬栗子 ,略微拍扁
    60 克
  • 醬油膏
    10 克
  • 烏龍麵 (約200克)
    1 包
  • 高麗菜 ,切絲
    30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 134 kcal / 560.3 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...