Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 白魚肉片 (帶皮或去皮皆可),切塊
- 1 顆 蛋 ,打散
- 50 克 麵粉 (任一種類)
- 10 克 油
- 20 克 蒜頭
-
15
克 紅剁椒醬
lub 15 克 紅辣椒醬 - 5 克 糖
- 5 克 醬油
- 15 克 青蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 848.4 kJ / 203 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 0.6 g