
Urządzenia i Akcesoria
剁椒魚菲力
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
白魚肉片 (帶皮或去皮皆可),切塊300 克
-
蛋 ,打散1 顆
-
麵粉 (任一種類)50 克
-
油10 克
-
蒜頭20 克
-
紅剁椒醬15 克
-
糖5 克
-
醬油5 克
-
青蔥 ,切蔥花15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
203 kcal /
848.4 kJ
Białko
21.1 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

好簡單3步驟
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan