Fusilli alle cozze piccanti
TM5 TM6

Fusilli alle cozze piccanti

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1000 g di cozze fresche, pulite
  • 900 g di acqua circa
  • 50 g di scalogno
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante fresco, piccolo e senza semi
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 40 g di vino bianco, secco
  • 350 g di pasta secca tipo fusilli
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 120 g di pomodori ciliegino, in quarti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1933 kJ / 462 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
68 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy