Urządzenia i Akcesoria
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 pieces
Składniki
Cardamom Crunch Topping
-
plain flour30 g
-
light brown sugar30 g
-
unsalted butter cold, diced25 g
-
ground cardamom½ tsp
Muffins
-
granulated sugar120 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter diced100 g
-
plain yoghurt100 g
-
plain flour180 g
-
large eggs2
-
baking powder2 tsp
-
fresh blackberries250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.5 g
Kalorie
921 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 godz. 15 min
Mini Apple Loaf Cakes
1 godz. 30 min
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 godz. 20 min
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 godz. 15 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Maple, Pecan and Banana Bread
1 godz. 30 min
Banana and Oat Muffins
35 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min