
Urządzenia i Akcesoria
紅藜加州捲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
醋35 克
-
糖15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水1000 克
-
米120 克
-
紅藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)40 克
-
生草蝦仁 ,約4尾80 克
-
壽司用海苔片2 片
-
小黃瓜 ,切2長條,去籽½ 條
-
酪梨 ,切條½ 顆
-
美乃滋 ,少許
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
186.5 kcal /
780 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

藜麥狂潮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan