紅藜加州捲

紅藜加州捲

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 35 克
  • 15 克
  • ¼ 茶匙
  • 1000 克
  • 120 克
  • 紅藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
    40 克
  • 生草蝦仁 ,約4尾
    80 克
  • 壽司用海苔片
    2 片
  • 小黃瓜 ,切2長條,去籽
    ½ 條
  • 酪梨 ,切條
    ½ 顆
  • 美乃滋 ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 186.5 kcal / 780 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...