紅藜加州捲
TM5 TM6

紅藜加州捲

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 35 克 醋
  • 15 克 糖
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1000 克 水
  • 120 克 米
  • 40 克 紅藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
  • 80 克 生草蝦仁 ,約4尾
  • 2 片 壽司用海苔片
  • ½ 條 小黃瓜 ,切2長條,去籽
  • ½ 顆 酪梨 ,切條
  • 美乃滋 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
780 kJ / 186.5 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy