Pechuga de pollo a la naranja

Pechuga de pollo a la naranja

2.7 93 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • de calabacín con piel
    50 g
  • de cebolla
    50 g
  • tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
    4 - 5
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de pechuga de pollo sin piel salpimentada en trozos de 4 cm
    400 g
  • de licor de naranja (p. ej. Cointreau®)
    20 g
  • de brandy
    20 g
  • de zumo de naranja
    60 - 80 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 251 kcal / 1051 kJ
Białko 22.9 g
Tłuszcz 12.6 g
Węglowodany 5.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 47.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...