Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de calabacín con piel
- 50 g de cebolla
- 4 - 5 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de pechuga de pollo sin piel, salpimentada en trozos de 4 cm
- 20 g de licor de naranja (p. ej. Cointreau®)
- 20 g de brandy
- 60 - 80 g de zumo de naranja
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1051 kJ / 251 kcal
- Białko
- 22.9 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 47.6 mg
Alternatywne przepisy
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40min
Salmón con salsa de naranja
25 Min
Pollo a las hierbas
40min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Escaldums de pavo
50 Min
Pollo especiado al tequila
50 Min
Solomillos de pollo con setas
1h
Pavo con piña
30 Min
Papillote de pollo con uvas
40min
Escalopines al limón y vino blanco
35 Min
Lomo de cerdo con piña
1 Std. 15 Min
Pollo a la miel
15 min