Pechuga de pollo a la naranja

Pechuga de pollo a la naranja

2.7 94 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de calabacín con piel
  • 50 g de cebolla
  • 4 - 5 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
  • 40 g de aceite de oliva
  • 400 g de filete de pechuga de pollo sin piel salpimentada en trozos de 4 cm
  • 20 g de licor de naranja (p. ej. Cointreau®)
  • 20 g de brandy
  • 60 - 80 g de zumo de naranja

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 47.6 mg
Białko 22.9 g
Kalorie 1051 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...