Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 克 猪板油 ,切丁
- 10 克 葱 ,打葱结
- 2 片 姜 ,切片
- 500 克 河鳗 ,切大块,约5厘米长
- 20 克 料酒
- 25 克 冰糖
- 25 克 老抽
- 15 克 生抽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 150 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Białko
- 32.2 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 25.5 g
- Błonnik
- 0.1 g