Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- mantequilla sin sal, para engrasar los moldes
- 200 g de harina de trigo
- 100 g mantequilla sin sal en trozos (y un poco mas para engrasar)
- 50 g azúcar
- 1 huevo
Relleno
- 100 g de nuez pecana
- 25 g de avellana, limpias y tostadas
- 100 g de chocolate amargo (50% cocoa),en trozos
- 100 g de mantequilla sin sal,en trozos
- 80 g de azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
- 15 g de harina de trigo
- 2 huevo
Montaje y decoración
- 6 nuez pecana
- 1 - 2 cditas de azúcar glass
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 3150.1 kJ / 752.9 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 62.1 g
- Tłuszcz
- 53.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 23.4 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 127.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Leche de coco
10 Min
Helado de choco menta
24h
Tamales de elote con rajas
4 Std. 45 Min
Mochi a la mantequila con sorbete de piña Al vacío TM6
Brak ocen
Pastel moka TM6 (Black Diamond)
2h
Búhos de queso
15 Min
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 Std. 30 Min
Pudín de arroz (Rizogalo)
1 Std. 10 Min
Salsa cátsup
25 Min
Atole de Nutella
15 Min
Nutella
1 Std.