Urządzenia i Akcesoria
Pan de brioche al vapor
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 rebanadas
Składniki
-
45 g de leche
-
15 g de levadura prensada fresca
-
2 huevos medianos
-
250 g de harina
-
30 g de azúcar
-
½ cucharadita de sal
-
50 g de mantequilla en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
-
750 g de agua
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Białko
3.65 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
4.95 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan al vapor
1 godz. 30 min
Atún casero "de lata"
25 min
Pan de caja blanco
2 godz.
Panes planos turcos
2 godz. 10 min
Pan de caja integral
1 godz. 10 min
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2 godz.
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Galletas de semillas
35 min
Pan de brioche
5 godz.
Requesón
2 godz.
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Pan de caja blanco
2 godz.