Pan de brioche al vapor

Pan de brioche al vapor

4.3 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 rebanadas

Składniki

  • 45 g de leche
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 2 huevos medianos
  • 250 g de harina
  • 30 g de azúcar
  • ½ cucharadita de sal
  • 50 g de mantequilla en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
  • 750 g de agua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3.65 g
Kalorie 544 kJ / 130 kcal
Tłuszcz 4.95 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 17.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...