Pan de brioche al vapor
TM31 TM5

Pan de brioche al vapor

4.3 (21 ocen)

Składniki

  • 45 g de leche
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 2 huevos medianos
  • 250 g de harina
  • 30 g de azúcar
  • ½ cucharadita de sal
  • 50 g de mantequilla, en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
  • 750 g de agua

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
544 kJ / 130 kcal
Białko
3.65 g
Węglowodany
17.7 g
Tłuszcz
4.95 g
Błonnik
0.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy