Urządzenia i Akcesoria
Ceviche de camarão com tomate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
8 doses
Składniki
-
azeite60 g
-
cebola roxa100 g
-
coentros20 g
-
pimenta1 pitada de
-
flor de sal1 c. chá de
-
sumo de limão200 g
-
sumo de lima100 g
-
miolo de camarão cortado em rodelas finas500 g
-
tomate maduro cortado em cubos pequenos300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
15 g
Kalorie
615 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Julho 2017
28 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Vazia com chimichurri
2 godz.
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72 godz.
Biryani de borrego
1 godz. 20 min
Poke havaiano
45 min
Gaspacho de tomate e alperce
1 godz. 15 min
Ceviche de salmão
5 godz.
Tártaro de salmão
1 godz. 30 min
Tartar de salmão
10 min
Rolo de salmão com abacate
1 godz. 20 min
Chutney de coentros e coco
35 min
Temaki de salmão
45 min
Pão de alho com guacamole
25 min