Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g mango, dojrzałego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 280 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 60 g borówek
- Wartości odżywcze
- na 1 porcja
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mus z gruszki i banana
20 Min
Purée marchewkowe z jabłkiem i kurczakiem (dla dzieci)
35min
Purée z gruszki i banana
10min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 Min
Purée z warzyw i mięsa
50 Min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30min
Mus jabłkowy z marchewką
15min
Purée warzywne z indykiem (dla dzieci)
1h
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5min