
Urządzenia i Akcesoria
辣味香腸麵餃
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
杜蘭小麥粉 ,多備一些撒粉用200 克
-
蛋2 顆
-
橄欖油35 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,去筋膜、切塊200 克
-
菠菜葉 ,洗淨,瀝乾水份55 克
-
洋蔥30 克
-
紅椒粉1 茶匙
-
帕瑪森起士粉25 克
-
奶油20 克
-
鹽2 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
水 (煮麵用)1800 克
-
蒜頭20 克
-
香腸 (任一種類) (辣味),切丁150 克
-
乾辣椒5 枝
-
罐裝切碎番茄400 克
-
高湯50 克
-
新鮮毛豆仁20 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
黑橄欖50 克
-
新鮮九層塔 ,只取葉子5 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
688 kcal /
2875.7 kJ
Białko
31.7 g
Tłuszcz
41.8 g
Węglowodany
49.9 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

絕品PASTA
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan